int(10) int(1) Monkey Fun Run Steenwijk Vestingstad 2019 - Kasel Management en Advies

Monkey Fun Run Steenwijk Vestingstad 2019

Monkey Fun Run Steenwijk Vestingstad Editie
20 maart 2019

Verbinden en in beweging brengen. Kernwoorden voor mijn drive en visie. Samen met Bas en Koen geef ik daar invulling aan door de Monkey Fun Run te organiseren. Wat ooit begon als obstakel-fun-run om fondsen te werven voor kinderen van 4 tot 14 heeft zich het laatste jaar verder ontwikkeld.

In het verleden wierven we fondsen voor bijvoorbeeld voorjaarsmarkten, asielcentra en een bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. En we organiseren nog steeds runs voor het goede doel.

Maar in 2019 zetten we de volgende stap: Tijd voor de Monkey FUN Run Steenwijk Vestingstad editie 2019! Een run die de stad op haar vestingen zal doen schudden!

Kasel Management Advies demo01

Over 3 afstanden, namelijk 4, 8 en 12 km, kan IEDEREEN vanaf 5 jaar meedoen aan deze run door het mooie Steenwijk. De routes gaan langs de mooiste plekken van de stad. Over de steile vestingwallen en door het park Rams Woerthe. En ook alle zintuigen worden zoals altijd op de proef gesteld!

Samen met je gezin, familie of vrienden meedoen, voor elk wat wils, maar sowieso FUN!! En wie de uitdaging zoekt… Gekoppeld aan de Fun hebben we enkele spectaculaire hindernissen ingebouwd in de 8 en 12 km tracks.

‘s Avonds wordt de traditionele avondmarkt in de stad gehouden. Samen met deze markt vormen wij op zaterdag 13 juli het eerste grote vestingfeest. En wie er dan nog niet genoeg van heeft kan zondag 14 juli nog een keer rond!

Meer weten over deze speciale editie van de Monkey Fun Run? Hou onze facebookpagina in de gaten! Of kijk op de site van de Monkey Fun Run Steenwijk Vestingstad.

Terug naar het nieuwsoverzicht