Dikke Fun op 14 juli in Steenwijk Vestingstad

Kasel Management Advies demo01
Juni 2019

Nog maar een paar weken en we laten Steenwijk op haar grondvesten trillen tijdens de Steenwijk Vestingstad Editie 2019 van de Monkey Fun Run. Zondag 14 juli, een dag vol gekke hindernissen. Dwars door de stad. Dwars door bedrijven. Een run die Steenwijk van een andere kant laat zien. Het ene moment waan je je in 1581, het jaar waarin Steenwijk belegerd werd. Het volgende moment heb je een aantal pittige moderne hindernissen te overwinnen. Zon? Regen? Het maakt niet uit. Nat word je toch. En vies ook. Eén ding: het zal niet koud zijn en aan het eind van de dag ben je weer schoon. Zorgen we ook voor.

Parcours

Er zijn drie verschillende parcoursen. Een 4 km-loop voor de kleinsten onder ons (de Ringstaartmaki). Vanaf 5 jaar met zwemdiploma kan je prima met je familie en vriendjes meedoen. Gegarandeerd veel lol.

Er is een 8 km lang parcours met zwaardere hindernissen speciaal voor de sportieve jeugd en voor sportieve groepen (Brulaap).

En dan heb je nog de 12 km (Gorilla). Dat parcours vormt een uitdaging met een aantal industriële, pittige hindernissen.

Welke afstand je ook aflegt, FUN blijft de hoofdmoot. De Monkey Fun Run is geen wedstrijd. Het is gewoon leuk om samen met vrienden, familie, kinderen, collega’s of relaties een hindernisparcours af te leggen.

Opbrengst

De opbrengst van de Steenwijk Vestingstad Editie 2019 van de Monkey Fun Run komt overigens grotendeels ten goede aan de deelnemende verenigingen, alsmede het goede doel.

Kosten

Deelname voor kinderen tot 12 jaar is gratis, zolang ze maar vergezeld worden door een volwassene (maximaal 2 kinderen per volwassene).

Kinderen van 12 – 19 jaar: 15 euro

Volwassenen: 25 tot 40 euro.

Eten en drinken tijdens het parcours: gratis.

Meld je snel aan via de speciale website van deze funrun. De vakken raken vol.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht