Over Andre Kasel

andre portret rechtAls manager, projectleider of adviseur richt ik mij op het oplossen van problemen en het invullen van uitdagingen. Ik ben André, eigenaar van Kasel Management en Advies, en ik ben een resultaatgerichte leider met oog voor de menselijke maat. Een verbindende teamplayer die het geheel overziet. Met zware opleidingen in de sport, gevolgd door diverse managementopleidingen, deed ik werkervaring op bij meerdere grote organisaties, overheidsinstellingen, stichtingen en sportbedrijven.

Mensen in beweging krijgen. Dat is de rode draad bij alles wat ik doe. Letterlijk. Figuurlijk. Door mensen te enthousiasmeren weet ik zaken in beweging te brengen, mensen te overtuigen, mensen te verleiden. Ik heb er niet voor niets voor gekozen om de gierzwaluw in mijn logo te laten verwerken. Een gierzwaluw is de allerbeste vlieger die er is. Loyaal. Komt altijd terug op het oude nest. Een zwaluwstaart wordt gezien als een hele sterke verbinding en daar ga ik ook voor. Want als wij samen kunnen formuleren waar je naartoe wil, dan zal ik je helpen om daar te komen. Alleen, of met behulp van het team dat ik in de loop der jaren om mij heen heb verzameld.

Zou je meer over mij willen weten? Bekijk mijn LinkedIn profiel.
Of bel mij op 06 - 44 866 703. Ik vertel je graag meer over mij en mijn werkzaamheden.